22. lokakuuta 2017

Eucalyptusta ja ensilunta


Rakastan eucalyptuksen raikasta tuoksua. Saunatuoksuista eucalyptus kuluu aina ensimmäisenä, siitä tulee mieleen turkkilainen höyrysauna. Myös eucalyptuspastillit ovat olleet lemppareitani ihan lapsesta saakka. Eucalyptuksesta on tullut viimeaikoina jonkinlainen trendikasvi, tai taitaa se olla kyllä jo vanha juttu. On se vain ihana maljakossa ja kestää pitkään kauniina.



Pieneen lasiseen mukiin laitoin eucalyptuksen oksan kanssa muutaman pienen jaloleinikin. Siitä tuli aika söpö yhdistelmä.



Meillä on ollut mukavan rento viikonloppu. Tänään on sadellut hiljalleen lunta, mutta ei se vielä pysy, vaan sulaa maahan tullessaan. Ei sitä ihan vielä tarvittaisikaan. Nuorimaisella todettiin tänään korvatulehdus ja aloitettiin antibioottikuuri. Onneksi neiti ei ole kovin kipeän oloinen. Pari päivää nyt saamme sitten viettää kotosalla syyslomalaisten kanssa, että tyttö saa toipua terveeksi.



Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa uutta viikkoa!

6 kommenttia

  1. Lunta ei vielä kaipaisi yhtään. Hyvää viikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei minustakaan. Vielä ei ole pimeys käynyt niin rankaksi että kaipaisi lunta valaisemaan.😊

      Poista
  2. Kauniita kuvia♥ Tuo Eucalyptus näyttää tosi kivalta! Täällä kovasti odotetaan että tulisi se ensilumi:) Toivotaan että pikkuisen korva paranee pian, mukavaa sunnuntaita ja syyslomaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset, toivotaan että tyttö paranee pian.😊

      Poista
  3. Ensilumi ja eukalyptus...ei hassumpi yhdistelmä!
    Kaunista sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista