18. marraskuuta 2017

Kamat järjestykseen

// Yhteistyössä Orthex Group


Tiedättehän teinitytöt, he haalivat ympärillen kaikenlaista ihanaa tavaraa. Jostain syystä nurkkiin kertyy jos jonkinmoista purkkia ja purnukkaa, kynsilakkoja, koruja, askartelutarvikkeita, hiuspinnejä ja niin edelleen. Löysimme aivan ihanan säilytyslaatikkosarjan Orthexilta. Tämä SmartStore Compact -sarja on kuin luotu kaikenlaiselle pienelle tavaralle. Ja on todella tyylikkään näköinenkin.


Isoimpaan laatikkoon laitoimme kirjoja, laatikossa ne pysyvät pystyssä, sieltä on helppo ottaa esiin yksi kirja ja kirjat on helppo siirtää kerralla toiseen paikkaan. Pienempiin laatikoihin tuli kauneudenhoitotarvikkeita, kynsilakkoja ja koruja.



Laatikoita voi pinota kivasti päällekäin, niitä voi käyttää kannen kanssa tai ilman ja isoa kantta voi käyttää pienempien alla ikäänkuin tarjottimena.



Toivotaan, että laatikoiden avulla tavarat pysyisivät helpommin tallessa ja järjestyksessä. Tytön huonetta järjestellessä mieleen tuli kyllä monia muitakin paikkoja, joissa laatikoista olisi hyötyä, kuten esimerkiksi kylpyhuoneessa ja keittiössä. Keittiöön ainakin aion laittaa myös näitä. Tykkään niiden ulkonäöstä kyllä tosi paljon. Mitäs tykkäätte?


6 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä. Kaunista ja toimivaa. Hyvää sunnuntaita ja ensi viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään kyllä tosi paljon noista, modernia ja simppeliä. Mukavaa sunnuntai-iltaa! :)

      Poista
  2. aih! Nyt alkoi nolottamaan kovasti oma työpöytä. Tuhannen kaaos lienee sille oikea sana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no minullakin on työpöytä kyllä aika kaaoksessa. Pitää ottaa varmaan se seuraavaksi projektiksi. :)

      Poista
  3. Minusta tyylikkään näköiset laatikot. Hyvää sunnuntai iltaa.

    VastaaPoista