8. joulukuuta 2017

Lumi tuli, lumi suli


Ei pysy lumi sitten millään. Vähän aikaa saatiin taas nauttia kauniista valkoisesta lumipeitteestä, mutta tänä aamuna rännit ryöppysivät ja vettä satoi. Ei ole kivaa tällainen loskasää, kroppanikaan ei tykkää kun kolottelee niveliä. Ei ole vanhaksi tulemista! :)



Vanha joulukaktus on kukkinut jonkin aikaa. Siinä on aika hennon vaaleanpunertavat kukat, melkein valkoiset. Olen ajatellut ostaa sille kaverin, jonkun ehkä vähän räväkämmän värisen.



Huomenna vietetään esikoisen synttäreitä ja olisi edessä leipomisurakka. Sunnuntai olisi ollut parempi päivä, ehtisi kunnolla valmistautua, mutta sunnuntaille osui molempien tyttöjen voimistelunäytös, joten se päivä menee niissä merkeissä ja kenraaliharjoituksissa. Alkaa ihan väsyttää jo tämä meneminen. Tulisi jo joulunaika ja saisi vain olla. Mutta ensi viikonlopullekin on vielä hautajaiset tiedossa ja siivotakin pitäisi. Niin ja ne lahjat... Hankkimattahan nekin vielä on.


Tuli taas tällainen rutinapostaus tällä kertaa. Hyvää viikonloppua joka tapauksessa itse kullekin. :)

6 kommenttia

  1. Ethän sinä nyt niin kauheasti rutise. Toteat vain tosiasiat. Ihana tuo hempeän värinen kaktus. Muutenkin huonekasvisi näyttävät hyvinvoivilta. Hyvää iltaa ja viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kaunista teillä kyllä on. Voimia joulun alus-rutistukseen <3

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Niin onkin kyllä, ja tosi vanhakin. En edes muista kuinka monta vuotta se on meillä mukana roikkunut. :)

      Poista