27. marraskuuta 2018

Kotipäivä


Tänään sattui tavallisesta poiketen kotipäivä keskelle arkea, kun nuorimmainen tuli kipeäksi. Hänellä on ollut vähän sellaista on/off -tyylistä sairastelua muutaman päivän. Jonain hetkenä hän on ihan rassukka ja väsyksissä peiton alla, toisena hetkenä jo touhuaa kuin ei mitään. Ajattelin että yksi kunnon lepopäivä voisi tehdä hyvää.



Minulla on olkkarin pöydällä maljakossa scabiosaa eli törmäkukkaa, itseasiassa siis nämä pallukat ovat törmäkukan siemenkotia. Aivan ihanan näköisiä minusta. Maljakossa on nyt vettä, mutta nämä voisi varmaan kuivattaa kuivakukiksi. Jotenkin ihanasti sopii tuohon maljakkoon, jonka olen muuten itse puhaltanut.



En tiedä mikä tässä yhdistelmässä on, mutta tuo vaaleansininen maljakko, kuivakukat, rottinki ja tuo keraaminen tuikkukuppi tuovat mieleen jonkun tuulahduksen lapsuudesta. Tulee ihan kasari-ysäri vaihteen viboja näistä. :)



Kun oli kerrankin aikaa, vein tänään kaikki viherkasvit suihkuun. Oli siinä aika raahaaminen ees taas, mutta kiva kun ovat nyt pölystä puhtaita ja virkeän näköisiä. Kerrankin oli myös mahdollisuus ottaa kuvia muulloinkin kuin viikonloppuna, joten tietysti käytin sen hyväkseni. Päivä on ollut minun osaltani niin touhukas, että koneen ääreen ehdin kuitenkin vasta illemmalla.



Toivotaan, että tyttö on huomenna parempi ja pääsee taas päiväkotiin.

Mukavaa viikonjatkoa!

2 kommenttia

  1. Kauniita kuvia.
    Törmäkukan siemenkodat ovat kuin taideteoksia. Hyvä idea laittaa niitä maljakkoon.
    Minunkin pitäisi suihkuttaa sisäkukat.
    Pikaista paranemista pienelle.
    Hyvää viikon jatkoa koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä törmäkukan siemenkodat on itseasiassa ihan leikkokukkana hankittu, minulla ei ole näitä itsellä puutarhassa. Näitä myydään ihan maljakkotarkoitukseen. :)
      Toivotaan, että tyttö on huomenna terve. :)

      Poista