4. kesäkuuta 2019

Pihan kuulumisia ja vähän muutenkin


Miten aika menee niin nopeasti? Nyt on jo kesäkuu. Edellisen postauksen jälkeen on jännitetty Leijonien upean menestyksen siivittämiä pelejä, istutettu kesäkukkia ruukkuihin ja käyty piipahtamassa Tallinnassa likkakaverien kanssa. Lapsilla alkoi loma, tai itse asiassa vain keskimmäisellä, sillä esikoinen aloitti heti kesätyöt ja kuopus on vielä kesäkuun päivähoidossa, kunnes minullakin alkaa loma.



Hurahdin tässä jokin aika sitten curlygirl -metodiin ja sen kanssa on myös saanut ajan kulumaan. Ihan kuin ei sitä muutenkin hommia olisi. Minulla on ollut aina hiukan laineikas tukka, mutta olen saanut sen helposti suoraksi harjaamalla sen märkänä. Nyt ajattelin antaa laineilleni mahdollisuuden ja tämä metodi on kyllä tuonut kivasti kiharuutta esiin.




Tallinnan reissulta palatessani minua odotti iloinen yllätys. Mies oli aloittanut kesäkeittiön rakentamisen. Siitä tulee kyllä hieno.



Perennapenkeissä kukkii juuri nyt kaikkia ihania pieniä ja hempeitä kukkia, pikkusydämiä, lemmikkiä, arovuokkoja ja tulppaaneja. Ukkolaukat aloittelevat kohta kukintaa, samoin akileijat.



Mukavaa kesäkuuta kaikille!

7 kommenttia

  1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa <3
    Sinulla on aina niin ihanat kuvat.
    Hyvää kesälomaa keskimmäiselle ja teille toisille sitten aikanaan :)

    VastaaPoista
  2. Niin paljon kauniita kasviyhdistelmiä ja kesäkeittiöstä tulee upea!

    VastaaPoista