20. maaliskuuta 2018

Päiväntasaus


Tänään on kevätpäiväntasaus. Päivä ja yö ovat nyt yhtä pitkät ja tästä eteenpäin päivä on yötä pidempi, kunnes tullaan taas syyspäiväntasaukseen. Valoa siis riittää ja aurinko paistaa välillä niin että meinaa sokaistua, mutta kylmä ilmamassa idästä pyrkii kovasti mitätöimään sen lämmittävän vaikutuksen. Tuntuu hullulta, että puoli vuotta sitten kun valon määrä oli samanlainen kuin nyt, puutarhasta sai kerättyä kukkia kimppuun.




Aika vähän tulee nykyään ostettua mitään uusia sisustusjuttuja, mutta ihastuin tähän mattoon Tokmannilla jokunen viikko sitten. Ostin sen väliaikaisesti eteiseen, kun eteisen matto oli pesulassa. Keittiö on kaivannut mattoa, koska ruokaa laittaessa ja tiskatessa kaikenlaista roiskuu aina lattialle ja tuota parkettia olisi kiva suojata. Niinpä siirsin maton keittiöön, kun eteisen matto palasi pesusta. Tuohon sopisi ehdottomasti kyllä pidempikin matto ja muistaakseni niitä Tokmannilla olikin. Täytyy käydä joku päivä katsomassa. Tuota lyhempää mattoa voisi sitten käyttää vaikka vessassa tai kylpyhuoneessa. Matossa on liukumaton pohja, joten se pysyy jämäkästi paikallaan.



Ensi sunnuntaina siirrytään kesäaikaan. Stressaan sitä jo valmiiksi, koska tiedän että kellojen siirtämisestä menee unirytmit sekaisin pitkäksi aikaa. Toivotaan että menisi suht kivuttomasti kuitenkin tällä kertaa.

Mukavaa ja aurinkoista tiistaita!

6 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää, niin kaunista ja valoisaa! Tuo matto on kiva! Suloinen pötköttelijä♥ Toivottavasti tosiaan tuo siirtymä tapahtuu mahdollisimman kivuttomasti, eikä unirytmit menisi pahasti sekaisin! Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset :) Tykkään kans tuosta matosta. Mukavaa viikkoa! :)

      Poista
  2. Kaunista, valoisaa ja avaraa. Hyvännäköinen matto keittiöön. Hauva sopii hienosti sisustukseen. En minäkään tykkää tuosta kellojen siirtelystä. Mukavaa tiistai-iltaa ja viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, koira sulautuisi mattoon hyvin, ellei matossa olisi noita raitoja. :DDD

      Poista
  3. Hieno matto!
    Kellojen siirtely ei ole kivaa.
    Mukavaa viikon jatkoa!❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellojen siirtelyn sais jo lopettaa... Mukavaa viikonjatkoa! <3

      Poista