23. huhtikuuta 2018

Terveisiä Milanosta


Milanon reissu oli kiva piristys arjen keskellä. Mitään kovin mullistavaa keittiömessuilta ei tosin löytynyt. Aikalailla samoja juttuja kuin parina edellisenä kertana Kölnin messuilla. Selkeästi tumman ruskea puu on kova juttu Euroopassa nyt. Meillä Suomessa ehkä kärsitään vielä voimakkaan pähkinävaiheen jälkeistä krapulaa. Uskon kuitenkin että tumma puu tulee tännekin takaisin ja erilaiset ruskean sävyt myös.



Emme ehtineet kauheasti kierrellä Milanossa. Perjantaina kävelimme tuomiokirkolle ja pyörimme hiukan siinä ympäristössä. Söimme ihanassa ravintolassa hotellimme lähellä. Lauantaina lähdimme aamulla messuille ja siellä meni melkein koko päivä. En ottanut tällä kertaa kameraa ollenkaan mukaan, jotain kännykällä räpsittiin muistoksi. Sunnuntaina aikaisin lähdimme kotia kohti. Oli ihana tulla kotiin reissun jälkeen. Lapsia olikin jo ikävä. Kivasti oli kaikki mennyt täällä kotona mummin kanssa.



Milanossa oli todella lämmin, ihan kuumakin tuli välillä. Tällä Kotosuomessa taas tutusti hiukan koleaa keliä. Kovasti innolla kurkin heti kotiin päästyä, onko yhtään kukkia. Yksi krookus on noussut, muttei juuri muuta vielä. Vähän piippoja pilkottaa.



Tänään olin muuten töiden jälkeen siskojeni kanssa punttisalilla. Ollaan alettu harrastaa painonnostoa ohjatussa ryhmässä. Saa nähdä mitä siitä tulee, mutta ainakin näin parin kerran jälkeen vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta harrastukselta. Olo on ihan huippu tunnin jälkeen kun on saanut purkaa ylimääräisiä höyryjä. :D

Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia

  1. Meillä oli kalusteissa tummaa puuta,mutta ne meni vaihtoon jo aikaa sitten.Kiintokalusteissa on sitä pähkinää vieläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sittenhän olet ihan ajan hermoilla. :D Sykleinähän nämä aina menee, meille Suomeen tulevat vähän jälkijunassa. Puulaji taisi tosin tuolla olla pähkinän sijaan tummaksi petsattua tammea. Meillä eletään pähkinäkauden jälkeistä valkoisen ja vaalean puun kautta, ennenkuin olemme taas valmiita tummanpuhuvaan puuhun. Mustahan meilläkin tosiaan on jo tullut suosituksi petsivärinä, mutta ruskeaa on vähän karsastettu.

      Poista
  2. Hauska kuulla, että tumma puu on taas muualla Euroopassa muodissa! Meillä nimittäin joka huoneesta löytyy pähkinäpuisia huonekaluja ja olen ajatellut olevani tämän ihastukseni kanssa ihan jämähtänyt, mutta ehkä olenkin vain edelläkävijä :D

    VastaaPoista
  3. Varmasti hieno reissu, vaikka vapaa-aika jäi vähiin.
    No huh! Minä en ole kunnolla vielä toipunut ison talomme suuren keittiön 1970-luvun palisanterikalusteista, joka myöhemmin korvattiin valkoisilla. Kodinkoneet olivat tummaa sinapinkeltaista :(
    Mukavia ja tehokkaita treenejä!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia❤️ Ja kiva uusi blogilöytö! Ehdottomasti jään lukemaan blogiasi.
    Ihanaa alkanutta viikkoa. Katja -willalemmelle. Blogspot.fi

    VastaaPoista