20. helmikuuta 2019

Keväiset kimput

// Yhteistyössä Huiskula


Rakastan tulppaaneja, varsinkin kerrottuja tulppaneita, ja tykkään yhdistää niitä muiden kukkien kanssa samaan kimppuun. Näissä ihanan pirteissä ja keväisissä kimpuissa on kerrottuja tulppaaneita, suurikukallisia neilikoita ja eucalyptuksen oksia.



Olohuoneen pöydällä olevassa kimpussa yhdistyvät pinkit ja lilat värit. Ruokapöydän päällä olevassa kimpussa on pinkkien tulppaanien sijaan vaalean keltaisia tulppaaneja, muuten kukat ovat samoja. Molemmista kimpuista löytyy kahta hempeänväristä suurikukallista neilikkaa, sekä hiukan pienikukkaisempaa pinkkiä neilikkaa. Molemmissa kimpuissa on myös lilaa kerrottua tulppaania, sekä eucalyptusta.



Meidän perhe lähtee perjantain ja lauantain välisenä yönä ajelemaan Leville talviloman viettoon. Äitini tulee meille taas koiravahdiksi, emme viitsi ottaa koiraa mukaan pitkille ajomatkoille. Joko sinä olet viettänyt talvilomaa tällä viikolla, vai onko se vielä edessäpäin?


Kiitokset Huiskulalle ihanista kukista!

6 kommenttia

  1. Aivan ihanat kukkakimput. Nuo kerrotut tulppaanit ovat niin kauniita.
    Mukavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit on ihania ja varsinkin nuo kerrotut <3
      Kiitos!

      Poista
  2. Kauniit kimput <3
    On varmasti hauvelillekin mukavampaa olla kotona pitkän ajomatkan sijaan. Onnelliset te, kun lemmikin hoito järjestyy noin kätevästi.
    Terkkuja Costa Ricasta.
    Hyvää hiihtolomaa koko perheelle Levin ihanissa maisemissa!

    VastaaPoista